čtvrtek 29. prosince 2011

Wild Fish

~ ... zase jednou o mermanech.~
  Určitě každý zná pohádku o Malé mořské víle, že? Tohle je tak trochu parodie na Malou mořskou vílu a je to teplá parodie.
  Místo půvabné mořské víly na vás vykoukne blonďaté ehm stvoření, které nejen, že nemá vkus, co se týče partnerů, ale taky má hadry jak od bezdomovce na nádru..  Od jisté doby pálí za jednou kancelářskou krysou jménem Ayase, který má morký sny z toho, jak se topil a jistý merman ho zachránil. Počkat, ale to je jen sen, neeeee? Jasně, do doby, než se merman ukáže v celé své kráse v jeho firmě a s nohama!!!
   Kagetsu, který ho tam omudlá před jeho pracovníkama se chce stát jeho šéfem a rybičkou v akvárku. Krom závažných zápletek typu: "vole, víš vůbec jak to dva chlapi spolu dělaj? " a hned další scéna, jak seme urychleně jde volat svému bratrovi, který mezitím dupe králiky s jejich sousedem, je tu i to, že když se Ayase blíží k vrcholu Mount Everestu, naroste mu ploutev. A aby nešlo všechno jak po drátcích, je tu i Kagetsův bratříček Sakuya. Pobral víc krásy, je úchylnej na čistotu a je nadrženej jak stepní koza a okurky používá na vy-víte-co. Jo a táhne to s jejich sousedem Tobou, který je ušmudlaný a jeho byt je menší skladiště.
  Wild Fish je wild asi tak jako kwálíček a yaoi scény  rozhodně spočítáte na prstech jedné ruky. Je to spíš opravdu parodie na yaoi a na Malou mořskou vílu, ale rozhodně se u ní pobavíte. Kresba je sice stará a manga obsahuje 5 a jeden extra splash, ale řadí se k těm oddychovkám, u kterých ani nemusíte číst bubliny. Kagetsu je vážně nevinný seme, který ani netuší, že chlapský sex není jen o stahování slimáků a Ayasse, který ho vydírá tím, že jestli na něj Kagetsu ještě někdy šáhne, tak ho ostříká hadicí je taky kjůt. Online ji seženete tady:
 

Žádné komentáře:

Okomentovat