čtvrtek 29. prosince 2011

Brothers (Yamamoto Kotetsuko)

~ mudly mudly ~

  Přáli jste si někdy mít cool, smexy, spárklícího bratříčka, kterého vám každý závidí a utkne na něm každé oko kolemjdoucího? Chris má to štestí, že jednoho takového "bratra" má, ač je nevlastní. Protože Chrisův tatík si nabrnkl anglickou kočku, tak se do jejich rodiny "vetře" i jeho nový bráška - OMŮJBÓŽETENJENAZNÁSILĚNÍ - zkráceně Wataru. Po krásném vytvoření zase rodiny se ovšem stane nemilá věc - rodiče, kteří si jeli užívat líbanky zemřeli při pádu letadla. (LOL) Jediný, koho Chris má, je tedy jeho malý bráška Wataru aka bish jak tři nohy.

  Protože Chris, ačkoliv tak nevypadá a Watariho by někdo mohl natknout z shotaconu, je učitelem na škole, kde Wataru teďka chodí. Všeci z něj mají prdel a z Watariho zas slintaj, až je zaplavená celá chodba. Krom toho, je Chris mezi kluky celkem populární,  Yamada - jediný, který mu říká "sensei", dělá judo, je namakaný, ale děsnej kolouch k umudlání, je do něj zalawískovaný.  Díky žárlivosti se spřátelí s Watarim a za nedlouho je u nich doma častěji jak u sebe. Na scéně se taky objeví transka Rei, kamarád z dětství (který PŘEKVAPIVĚ neojede hl. postavu!), má slabost pro Watariho a je gay. Tak a veselá grupa 4 kluků  a jejich příběh může začít!



  Autorkou je Yamamoto Kotetsuko, stejná, co dělala Akiho (!!! TAYLOR ČTEŠ TO?!!!) Její kresba je přijemná, ne moc přehnaná přesto krásná. U Watariho jsem chytala Bejby Bejby záchvaty a přemýšlela nad tím, jestli náhodou nespárklí i jeho ponožky. Naopak u Chrise mi rostly tulipány na hlavě a poletovaly kolem mě kytičky, jak kjůt byl. Navíc, tuhle mangu bych do kategorie yaoi ani tak nezařazovala jakožto spíš do shounen-ai. Pusy se dočkáte někde okolo 5. - 6. chapteru a na další si budete muset počkat tak další dva. Dočkáte sei  jedné sexualní scény, která není ani tak sexuální, spíš jen důkaz autorky a toho, že to FAKT DĚLALI.

  Manga je furt ongoing, za co mě Quasimodo nejspíš zabije, protože nesnáší, když ji předhodím králíka a ten je ještě syrový. Stejnak vím, že mi o tom bude dřív nebo pozdějc mudlákovat na fejsbůku.  Pokud máte trochu volného času a hledáte něco klidnějšího, ale roztomilého a né moc sexuálního, rozhodně šáhněte po Brothers, protože je to sladké a máte z toho požitek, a vůbec nepotřebujete vědět, jak wet je jeho AA a jak velkou a chlupatou tu věc, kterou do něj strčí vlastně má. Online na mangafoxu >>> .
EDIT: MANGA JE TEDY PREJ DOKONČENÁ!

  
 

Žádné komentáře:

Okomentovat