čtvrtek 29. prosince 2011

Sakurai Shushushu presents:

"...něco takového se stává jen ve filemch." "Ne. Něco takového se stává jen v mangách od Shushushu. "

 Zaprvé, chci vás varovat, protože nechci, aby se opakovalo to s Najt a Tay a všeobecně, ta věc s Chlupy. T_T Takže souhlasíte, že pokud si níže uvedenou věc přečtete, čtete si jí na vlastní zodpovědnost a blbost a v žádném případě nebudete obvinovat mě, jakožto zprostředkovatele informací.
ODEJDI NEBO ČTI DÁL!!!!

První Story - JUNGLE KING
 Pokud vás neodradil obrázek, tak věřte, že to, co je uvnitř mangy, vás určitě a naprosto odradí. Uke Akira se vypadá na záchranou misi, při které se snaží najít dlouho ztraceného Ryouichi sempaie. Protože pro Akiru sempai moc znamenal, a při vzpomínce na něj je celý horny, tak si v džungli zamasturbuje a přitom ho chytnou nějací zmetci. A hádejte, kdo ho zachrání? Ano, ano, je to náš Ryouichi sempai. A jak to Akira poznal? 45 stupňů od jeho koulí je znaménko. XD Pokud to ještě čtete, vydržte, protože příjdou i vtipňější scény, než tahle. Akira je celý zapálený, že sempaie našel a nadruhý den to řekne hl. záporňákovi, kapitánovi záchrané mise. Akira si pak dává každý den meeting s džunglákem a dělají....věci.(ta poloha, kde se uke visí a drží se větve a seme do něj dělá, je velice k popukání. ) Přesto všechno, si sempai nic nepamatuje, ale věci provádějí furt, dokud ho kapitán nešoupne ze skály do vody plné krokoušů. Poté si to jde vyřídit s Akirou. Hezky mezi dvouma chlapama, mezi kapitánovou  rukou a jeho AA. Sempai se nakonec ze spárů smrti dostane a příjde Akiru zachránít, a protože máme rádi happyend, Ryouichiho vzpomínky se vrátí a pak si dá ještě pár kol s Akirou.
 V druhé části se vydávají na záchranou misi kamsi do země sněhu. A Ryou, protože je to fajn chlap a své tělo dává na obdiv, tak jde ve své roušce s džungle. Ale jak se později ukáže, byla to past a než je stihne zavalit lavina, dají si ještě jedno kolo. Akira se probudí v nějaké chatce, v náručí medvěda, který mu stihl už rozepnout i kalhoty. Pak jsou tam nějaké věci okolo zápasení džunglák vs medvěd  a to sou tak vtipné scény, že nemám ani sílu to popsat. Akira se dostane do zápasnické šatny Ryouichiho, ale Ryou si zas nic nepamatuje, Akira mu poskytne BJ a Ryou, ač se mu vzpomínky nevrátili, to bere jako povyražení a šoupnou si 2 kola. Na scénu přichází evil boy č. 2, který je uvidí  a pošle Akiru do ringu a sempai svaže v kleci, aby s moh' dívat nato, jak Akira si užívá s medvědem. Blahblah.... potom se objeví v chatce, kde sempai je zas při plném vědomí a pamatuje si všechno a protože už to bylo asi tak 10 minut, co seme do něj nedělal, rozhodl se, že se při praskajícím ohníčku a na kožešině před krbem, dají "pár" kol, přitom prohodí pár "romantických přiznání" a druhý happyend je na světě. Ovšem, jsou tu ještě jakési drobnosti okolo záporňáka č. 2 a medvědě, který rozepíná kalhoty na potkání, a na konci se z nich stane pár č. 2.  Nejvíc mě dostala scéna, kde seme a uke stojí na skále a čumí na džungli před nima a seme nakonec vytáhne ze svého opasku klíč a prohodí : "... vždycky sem ti chtěl tohle dát....budem spolu bydlet? " 7 let je v džungli a jediné, co sebou nosí je klíč od jeho baráku?!? Děláte si ze mě prdel?!!! :DDD Manga má v sobě ještě dva krátké příběhy, které už se ale netýkají naší dvojice, ale rozhodně stojí za přečtení. Toť vše.
ZDE si můžete přečíst to skvostné dílo.


Druhá story - ARAB
http://manga.animea.net/images/series/thumbs/6242_1.jpg

  Na arabského prince jsou kladeny požadavky o sňatku. Jenže, náš princ si ještě nenašel nikoho, s kým by se chtěl zavázat na celý život (krom toho, že už má v harému 3 ženy). Uteče z paláce a při cestě omdlí. Naneštěstí potká mladého, spárklícího japonce a zároveň svého budoucího ukeho. Uke mu pomůže a princ je z toho tak dojat, že ho příští den na jedné aukci pozve do svého paláce. Uke je nadšený a se svým profesorem se vydává k němu "domů", kde na něj čekají nemilé nástrahy. "....tohle je moje budoucí nevěsta...a ty si můžeš vzít toho s tím knírem."  Znáte ty stěny, kterých, když se dotknete, objevíte se na druhé straně? Pokud ano, zde mají stejný princip, ale s křesli. Uke se objeví nevědomky v nějakém pokoji, kde na něj netrpělivě čeká náš arab. Vsadím se, že nemusím vysvětlovat, co následuje po tomhle "nedorozumnění"(ps, ta  poloha, kteoru tam předváděli, mi furt nejde do hlavy. Vždyť to vypadá, jako kdyby ukeho nabodl na nějaký kůl! O_o)
  Po dovu měsících je Uke zpět v Japonsku a furt nemůže zapomenout na semeho, který, jak se zdá není tak daleko, jak si uke myslel. Seme si pro něj přijel a spolu se slonama a dalšíma věcma blokli cestu. Nato uke zpanikaří, ale jak se zdá, seme ho našel dřív, než se zdálo a jejich společný život začíná ve velkém. Na druhý den, seme místo té barabizny, kde bydlel uke, postavil palác, který se podobal tomu, co měl doma. Nato sem vybuchla smíchy, až mě Aya zbuzerovala. Uke vybuchl a seřval semeho, který  z toho bylo velice smutný a tak mu aspoň řekl, že ho miluje a vrátil se zpátky. Jenže ukemu to moc nevydrželo, tak si vzal koně, hábit a přišel si ulovit svého semeho zpátky.
 Tahle autorka má vážně smysl pro humor, kde ve scénách, ve kterých už by vás nemělo nic překvapit, vás vyvede z míry a to tím způsobem, že nechápete, jak tohle mohl někdo nakreslit. Obě mangy stojí za přečtení, pobavíte se a přiučíte se nějaké ty nové polohy. Vím, že když to čtete, nezní to nějak lákavě, ale problém je v tom, že já to neumím tak dobře popsat. Tudíž najeďte na oba linky a přeji pěknou zábavu. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat