čtvrtek 29. prosince 2011

Dona Dona and Tomato Pretty

 Důvod, proč se vůbec zabývám něčím takovým, jako jsou tyhle dvě mangy od Cj Michalski je ten, že se extrémně nudím. A proto budete trpět. >D
 Mangy od Cj Michalski jsou děsivé. Všichni to víme. Přece jen, z její dílny pochází nechvalně známé panoptikum o strýčkovy a kobrách. Ale to ještě není důvod, abych je vychvalovala do výšin hnusů a rozhodně nepatří do panoptika (když sem to četla napoprvé, tohoto názoru sem však ješte nebyla XD) . Tyhle mangy jsou spíše jakýmsi zaopatřením, buďte si jisti, že farmáři a prodavači zeleniny nebudou, co bývaly. A vaše děti už v životě neobujou gumáky a zvonečky - O_o. Teda já nevím, co s tou ženskou je, ale má asi nějakou úchylku každému ukemu rvat nějaký poťáplý obleček s gumáčkama, ouškama, ocáskama etc.

 DONA DONA - Kravské lovestory.

 Moo-chan je asi tak 4-letý, pod zákonem!, a je to tele(opravdu). O_O už v tomto okamžiku by jste měli brát podezření, jestli ne, čtěte dál.
Přišel na jakousi farmu, protože TENHLE si ho koupil. Ano, zprvu se jevil jako normální, nevykazoval nějaké úchylky na děti, co bučí a nosí gumáčky, až do chvíle, kdy jsem klikla na 14tou stránku mangy. Zde se na něj bezhlavě vrhl a pronesl něco ve smyslu: "Moo-chan, when i'm with you, i turn into a wild wolf..." konec citátu. Moo-chan začal panikařit, že ho Nobuo aka farmář chce sníst a pokusil se o útěk. Ovšem krom toho, že Nobuo spárklí a je to rejp malých telátek, umí také dobře chytat s lanem v ruce. O stránku dál se nacházíme ve farmářově pokojíčku s Moo-chanem a Nobuem, který mezítím už stihl rozepnout zip a olizovat bradavku. Jak šokující, nemám pravdu?

Při dívání se na farmáře, jak oplzle olizuje všechno, co Moo-chan má, jsem začala křivit své Obočí. Po tomhle aktu jsem definitvně zavrhla Cj Michalski jako normální, chápající ženu a dočetla tuhle děsnou ubučenou mangu. Mimochodem happyend se konal. Farmář odkoupil další krávu a Moo-chan si s ní tak moc rád hrál, až se z toho farmářovi zaželelo a krávu prodal. <= Všem je doufám jasné, proč se tak sobecky zachoval. Všem kromě Moo-chana, který si asi do svých 10 ještě užije tolik bžundy, že bude mít co vyprávět svým kamarádům na farmě.
Pro ty, co nechtějí mít děti, pobavíte se zde => mangafox

TOMATO PRETTY - jak se z nezralého rajčete stalo zralé.
http://www.mangafox.com/store/manga/6556/cover.jpg

Ichi, je prodavač zeleniny a krom toho, že prodávání zeleniny bylo určitě jeho chlapeckým snem, z  nějakého nám neznámého důvodu je velice nepřátelský k lidem a zákazníkům. Jednoho dne, v nějakém skladu zeleniny přebírá novou várku a narazí na zelené rajče, které nikdo nechce koupit. Toma, tedy rajče, břečí a stěžuje si na nezralost svého zevnějšku, a protože Ichimu je Tomy líto, koupí ho. V moment, kdy se Toma objevil sem pojala podezření jestli se nám známý chlapec z farmy - Moo-chan jen nelibuje v cosplayování a nedělá si s přítomných seme děsnou prču. Cestou domů, Toma vypráví svou minulost o tom, jak se mu ostatní rajčata v bedně smála, že má divnou barvu etc. <= opravdu čtu něco takového? O_o
 Když už je Toma v obchodě nějaký ten pátek, zeptá se Ichiho, proč ho sakra ještě neprodal. (?) (Jo Ichi, pročs to ješte neudělal?) Ichi tam prohodí pár slov, které se Tomy stráááášlivě dotknou a uteče... do skladu, což jsou hned ty druhé dveře. Ichi ho dohoní se slovy: dobře, už nebudu své mužství držet na uzdě.... a rejpne ho. Dodávám, že Ichi je také pod zákonem a není mu víc jak 5! Zde ale vidíme celou ekšn a po olizování bradavek a ostatních věcí, Toma prohodí památnou větu: "Tomato-chan is no longer an unripe tomato." Pak si vesele klimbá nožičkama na pultě, mezitím co šel Ichi někam pryč. Jenže teď nastupuje teprv drámo, do obchodu došel nějaký tlustý páprda, co dostal chuť na rajčata. Než sem se stihla orientovat, už ten prasák měl vytáhlého banána. Jenže z čista jasna, Ichi skočí na scénu, zmlátí banána a Toma-chan je štastný, jakého to má majitele a Happyend.
=> mangafox

Po zkušenosti s Cj Michalski si odnesete dvě věci:
1) Děti nejsou tak NEVINNÉ, jak jsme si mnozí (yaoistky už ne!) mysleli. Ta ženská má nějakou poruchu mysli. Asi trauma ze školky nebo tak nějak. S Minami by si rozumněly.

2) Hodní strýčkové, farmáři, prodavači zeleniny etc., už neexistují!!!!

Děkuji, to jest vše a ja se vracím ke svému lenošení. Vrrrr ~

Žádné komentáře:

Okomentovat