čtvrtek 29. prosince 2011

Bara Chlupatost - Zvrhlost II.

!!!!!!!!!!!!!!!!
Bara, kde se Vám chlupy dostanou všudee!
Pro osoby, které trpí fóbií z chlupů, nenávidí svalnaté chlapy jako uke ať to nečtou. Ten zbytek nevyjímaje! Já Vás varovala. A né, že ne.
!!!!!!!!!!!!!!!!

AMETOMUCHI

 Story No. 1 :  Takže, hned v prvních kapitolách se tu setkává me se Synem a Tatíčkem, i když to není jeho pravý táta, furt je tu ta představa... Urgh! Synek se žení a Táta do toho nějak nekecá, po nocích utírá slzičky a Syn jednoho dne jen tak prohodí, že by to s ním chtěl dělat, aby se ho mohl vzdát a oženit se. Pak sou tam jakési ty flashbacky, přiznání, a taky se u něj projevovala zvrhlost, už když byl malé nevinné/nadržené ( nehodící škrtněte) díťě.
  Poté, Papínek odejde do práce a Synek mezitím masturbuje a představuje si **** a pak že ho ***** a potom taky jeho **** . Poté sem nějak zmateně přešla k části, kde už hupsli na věc. Tatínek - Bara tudíž musel být uke. A musím uznat, že je to pěkně chlupatý pán! Den svatby, Syn se zlomeným srdcem nastupuje před oltář, ale ukáže se, že jeho žena má nějaké pletky a přiběhne si pro ní chlap, Synek celý nadšený se vrhne Tatíčkovi do náruče a spolu odejdou šustit / spokojeně žít ( nehodící škrtněte a nevyslovujte!)

Story No. 2 :
   Sensei x Sensei. Moc se tam toho nestane. V bodech : 
1 - škemrání, aby se k němu ten svalovec nastěhoval
2 - Rejp v nějakém kabinetě
3 - přistiženi při činu učitelem a bandou spratků, které ten Bara vyučuje

Toť vše, jdu se konečně učit. Jediné, co zítra do testu ze stolničení napíšu bude, že chlupatí chlapi nejsou přitažlivý, a že syn a otec by nikdy neměly být ve vzájemné blízkosti dýl jak vteřinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat