čtvrtek 29. prosince 2011

Kuragehime


" Pokud mě v budoucnosti čeká bohatý, vystresovaný, cute, shy kravaťák-kwálíček, tak si nestěžuju :DDD " - Taylor

  Pamatujete na to, když vám vaše mamky jako malým vykládaly, že až vyrostete budete krásné jako princezny a teď při pohledu do zrcadla:

http://media.tumblr.com/tumblr_lj3wbkHwdn1qe8zed.gif

  Přesně tohle se děje našim hlavním hrdinkám - otaku-nerdkám, které se bojí všeho krásného, spárklícího a celkově nevytáhnou čumáky z domu, pokud je k tomu okolnosti nevyženou.
  Amamizukan - zapovězené vody pro chlapy nebo spárklící osoby.  Dům, kde bydlí medúzo-filka, gerontofilka, úchyl na starý, čísnký bojovníky nebo panenky. Takže holky bez chlapa, co jsou otaku a jsou socální bahno - a teď jasně musí přijít nějaký ten zvrat. Přiřítí se v podobě Kuranosukeho -  bohatého politického synka, kterej cross-dresuje a vypadá v ženských hadrech líp, než my všechny dohromady. Ten, krom toho, že tam prudí každej den, je ze sociálního bahna přetvoří na něco, čemu můžem říkat "lidi".
  Ovšem nesmím zapomenout zmínit jeho staršího bratra - Shuu(a), brýlatej kravaťák - kwálíček a jejich awesome šoféra, kterej vám vybalí cokoliv, jen když před ním zmíníte Mercedes a taky podlou man-eaterku, která má zálusk na Shuu(a).

(c) pixiv
  Anime má 11 ukončených epizod a protože je podle mangy, která ještě vychází, klasicky se nedočkáte nějakého konce. Můžem doufat, že až manga dovýchází, napadne je natočit další řadu, protože Kuragehime, ačkoliv je to anime poměřně nové, pro mě je to drahokam mezi sr*čkama, co v 2010 vyšly. Opening je chytlavý, že si ho každý den broukám a animace je víc, než dobrá. Pokud ale čekáte nahé bishíky, co si trhají tričko při každém záběru nebo házejí příborama, raději šáhněte jinam.
  K postavám nemám ani slovo. Jsou naprosto dokonalé, všechny do jedné. Shuu, krom toho, že je dokonalý kwálíček, tak to, že má traumátko z ženských, ještě víc dokresluje jeho awesomnost. Fapovala jsem pokaždé, když se objevil na scéně, jeho výstupy nejde nemilovat. Kuranosuke - awesome i v ženských hadrách. Společně s Shuuem a Hanamorim ho unesem a bude nám kupovat hadry a líčit nás, abychom byly kwásné. Taky tu máme již zmíněného šoféra - Hanamoriho. Krom své enormní obsese na Mercedesy, je to přesně typ šoféra, kterého, až budu bohatá, chci mít! Vsadím se, že kdyby jste mu slíbily nový Benz, tak má kauzu vyřesenou dřív jak Horácio nebo Sherlock.
  K holkám: nerdky jsou úžasně ztvárněné a nejde je prostě nemilovat! Moje osobní favoritka byla Banba.

Zabalit s sebou, prosím! :333 (c) pixiv
TEAM Hanamori x Shuu!

  Určitě je vám jasné, že sem na Kuragehime nenašla ani chybičku, přiznám se, že mangu teptv začínám číst, ale jako anime je to boží a splňuje všechno, co má dnešní komedie mít. Má to vtip, boží postavy a také něco jako "děj". Pravda, zas takový terno to není, ale kdo by chtěl po komedii nějaký psychologický dramata? Určitě stojí za podívání, episody jsou krátké a anime máte za jedno odpoledne sfouknuté a je to ten typ, že i kdyby jste na to koukly i 5x za týden, stejně vás to nepřejde. :33







(c) pixiv

Žádné komentáře:

Okomentovat