čtvrtek 29. prosince 2011

B gata H kei

Díky Cirdane za tip. :)
 
... o tom, jak ojet 100 chlapů za střední...

Článek může obsahovat spoilery, čtěte na vlastní bezpečí.

 Znáte ty shoujo hrdinky, co nastupují na střední školu a jejich přáním je: si najít úžasného bishe, který je bude milovat a bude to právě on, s kým bude jejich první polibek uskutečněn? Tak to rychle pusťte z hlavy, protože tohle anime vám ukáže, na co doopravdy shoujo hrdinky myslí.

  Yamada, čerstvá středoškolačka si přeje jediné, mít 100 chlapů, do kterých by bušila od rána do večera. Její hlava je jedno velké porno, celý den nemyslí na nic jiného, než jak přijít o panenství. Díky své kráse(?) si může vybrat z bohaté škály zájemců, všeci totiž po ní jedou! A taky všeci stahujou zmije, nečekaně. >>> >>> Jenže to maj smůlu, ona si svou oběť už vybrala, chudák Kosuda ji nedopatřením zachránil v knihkupectví a jejich první setkání nedopadlo zrovna tuctově. (Zeptat se člověka na potkání, jestli je panic je fakt tvrďácký!)
  A tak ji nezbývá nic jiného, než se mu postupně celých 12 episod dostat do trenek. Mezi vyvíjením jejich romance poznáme i další postavy, jako např.: Takeshita - F-shita. Je nejlepší kámoškou Yamady a je taky jediná, co to u nich ve třídě dělala. Ostatně, kdo se na ni podívá, pochopí proč. >>>  Radí a snaží se Yamadu trochu krotit, je ten typ holek, co by vás přidusila podpatkem, ale neudělá to.
  Taky tu je Kanejou, holka, co se přestěhovala z Anglie(asi) a vyniká ve všem, co vás napadne. Jede po vlastním bráchovy a má dokonce i jeho svatyni. Je to hlavní rivalka Yamady, bydlí v baráku větším, než Disneyho palác a má úchylnou, starou maidku.
Pozn.: musím se naučit ten styl, jakým se smějou. >: D Bwhawhahwha!

  Na scéně se také objeví Kosudovu ségra, která většinu anime je nahá, radí, jak na Yamadu a je tak trochu naivní. Aby toho nebylo málo, v posledních episodách přiletí i brácha Kanejou, Keiichi., stejně jako Kanejou, tak i kolem Keiichiho lítají spárkly celé anime, což mi přišlo děsně kjůt. :DD Zabouchne se do Yamady a chce ji dát svoje "poprvé". Nesmím zapomenout na Miyano, brýlaté děvčátko s kozama tak velkýma, že za celé anime nebudete ani vědět, jak vypadá její obličej. Je to sousedka Kosudy a je do něj tajně zamilovaná, ale jelikož je cudná, tak raději vaří a myslí si, že tím Kosudu nějak uchlácholí. Celé anime je pak doplňováno vyprávěním od Ero Kami - Yamadina sexuální sudička. 

  Jeslti chcete vědět, jestli ho Yamada nakonec dostala a jestli si teda vrzli, tak koukněte. Doporučuju to, opening sice není nic moc, ten sem vždycky přeskakovala, ale episody ubíhají rychle a já to dokoukala za necelé dvě noci. :) Má to 12 episod a ujišťuji vás, že i když je to ecchi anime, na hlavní partie je tam vždycky dána krásná cenzura. Já koukala online na youtube, stahování si vygooglete. X3 Pár screenů, co mě pobavily.
Screeny (1.-12. epi.)

    
 
 
 

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat