čtvrtek 29. prosince 2011

Boku no sexual harassment

  http://jphinano.files.wordpress.com/2009/11/bokusekuhara.jpg
~ No. It doesn' t. How about my leg in your throat?~


Společenstvo kukuřic a Cornybrátorů, dneska se Vám hlásím kvůli dílu Boku no Sexual Harassment, které zná asi už tak půlka planety, ale jediná Nime se nato podívala teprve dneska!!! Tudíž si vyprošuju jakékoliv komenty, které budou útočit na mou osobu a dostávám se i ke komentům od Dee - Dee, jestli se ti ten obrázek nelíbí, tak to ani nečti, protože se ti nebude líbit ani zbytek, co tu hodlám popsat. XD NEČTI TO! A NEDÍVEJ SE NATO. (Ale doporučuju to. XD) 

WARNING! Jestli si někdo váží kukuřic a strašně je miluje, tak bude hodný a odejde si číst Karkulku. Tohle není vůbec vhodné… je to NEVHODNÉ. Ayo - opovaž se to přěčíst! >D

 Co sem si udělala účet na Aarinfantasy, nacházím perličky jako je Boku no Pico, Hey Class President a Boku no Sexual Harrasment. Né, že bych o nich nevěděla už dřív, to jo, věděla, ale nikdy jsem se nedokopala k tomu, podívat se na ně. Většinou my stačily recenze od Taylor, a dáte mi mnozí za pravdu, že v některých případech to i bohatě stačí. Jmenovitě: Kuso Miso Technique, Child Epicurean a další panoptika. Dneska sem z jmenovitých zkusila Boku no Sexual Harassment a… zasmála se. Zhluboka a od srdce jsem zasmála, což kvůli hektickým týdnům ve škole nebylo možné. Proč se mi to tak zalíbilo?

Důvod no. 1:
Vtipnější yaoi sem snad neviděla, tolik hlášek nepadlo ani v Boku no Pico a
odreagování je to skvělé.  Kvíkání a latex. To je to pravé! :D Navíc, nebýt Bel a T-saliny spolupráce, asi bych se tomu tak nechlámala. Spoilerovaly mi, až sem z toho neměla žádné překvápko.
Důvod no. 2:
Možná i proto, že jsem čekala hrůznou nechutnost Nimininy stupnice s číslem 9, ale ono to vlastně byla béčková trapárna. Ale ta nejlepší béčková trapárna, co sem kdy viděla. =D

 Ke scénám všeobecně, začínám scénou, kde uke sedí v kanclu a dělá, jako že pracuje, ale přitom okukuje šéfíka. Když se seme NEČEKANĚ  objeví za jeho zády a začne mu tam šeptat cosi do ouška, jak je strašně kawaiisný, a že v tomhle světě musí udělat všechno a musí být připravaný a mezitím, už byl jednou rukou u jeho kalhot  druhou na bradavce. ALE! Uke se vzepřel! 1. bod k tomu, aby to ještě nabralo nějaký zajímavý spád. "P-pane řediteli, já nejsem gay!" => tohle tvrzení mu vydrželo 2 sekundy. A Nime byla zas zklamaná. Poté se ozvalo Bum! a židle byla na zemi, uke v náručí šéfa a story se nám rozjíždí.
   Scéna jedna lepší než druhá. Další scénka už je trochu lepší,  uke v hotelu před nějakým důležitým meetingem,  šéf mu po telefonu sdělí info, ale uke tak nějak čekal něco romantičtějšího než: "… tak se di osprchovat a jdi spát…" , smutně zaklapl dveře od koupelny začal házet pózy, jak do nějakého gay časopisu. Při záběru si všimněte, že si oholil nohy - to je důsledkem té yaoi bara mangy s chlupy. V Japonsku se věci šíří rychle. XD Když vyšel v župánku  z koupelny, před oknem mu stojí šéf v župánku a uke jen: " Ale, co tu děláte pane řediteli? " Nato můžu odpovědět jen: "Vole, tohle je yaoi! Tady se může stát všechno."
  Dál to pokračovalo sexem, a kvíííkem, který do smrti nezapomenu. Jo, taky je tu jakýsi  spolupracovník, který se do něj bezmezně zamiloval. A hodlá kazit idylku našemu páru.

  Po meetingu, se šéfík rozhodne předhodit Kvíka obchodnímu partneru, aby mohla firma lépe prosperovat, hele nějaký fakta po mně nechtějte, já byla moc ubraná do scének, než číst nějaké blbé titulky. XD No, takže šéf je tak trochu do S&M a zkouší různé věcičky a VÍTE, co je nejlepší? Každý, kdo ho ojel, tak pokaždé začal: " Hele, ty si panic, že? " XDDD Nepřipadá Vám to až smutné? Nicméně, toto je konec OVY 1. Takže pokud chcete přeskočit k OVĚ 2, tady máte krátký přehled na co se těšit, a čemu se naopak vyhnout. Kvík tam jen kvíkal až mi zbělal monitor a kameramani si šli dat nějaké to kolo taky.
  Zanedlouho se objeví  na scéně chlap jménem John Nimmi. Chlap, kvůli kterému přestanete jest kukuřici, chlastat s flašek, a nosit černou. Okej, myslím, že Nimmi nepřesvědčí ani Nightie, aby černou nenosila, aspoň to zkusil. Jde o to, že náš Kvík, šéf a další lidi se stěhují za prací do Bostnu. Když už si uke myslel, že to bude mít za sebou, tak se na scéně objevil John a šéf si najednou musel něco vyřídit do Japonska. Nevím, kdo je jeho matka, ale tomu nečetla před spaním yaoi? Tomu nedávala názorné ukázky, že když chlap řekne druhému chlapovi: "Přijeď ke mně domů." Myslí tím, ojedu tě? Fakt ne? Ne, nečetla a Kvík je tak stupidní, že tam lezl a co se nestane? Ojel ho. V černém minitopu a kožených tangách. Najs.
Pro případ si to nahrával i na kameru a kdybyste mi nevěřili, je tu i ta slavná věta: " Ty si ještě panic? "
Na tohle navazuje scéna s kukuřicí, Kvík se rozlobí, bonzne to šéfovi, ten s ním udělá krátký proces včetně kukuřice, flašky a videa, a tím ukončíme kapitolu OVY 2.
  Na další OVU, tudíž poslední, jsem se těšila nejvíc. Díky T-sal (zdravím tě XD) sem sice už věděla, co mě čeká, ale možná o to víc, jsem se těšila. Když už si osifikoval Kvík, že už má ode všech pokoj, příjde šéf a začne mu říkat, jak miluje, přitom dokousal ten zbytek ucha, co měl načatý v OVĚ 2. Zanedlouho, po nějakých 10 minutách kvíííkání a sexu se dostanem k dalšímu obchodu s Kvíkem. Ostatně nechápu, co na něm všehni vidí! O_o Kdyby měl kvíkat pokaždé, když bych s ním spala, no to mě po****.
  Tentokrát je to Billu Gatesovi. *cough* Myslím tím, nějakému Billu, co má blonďaté vlasy, modré oči, jeho rozkrok spláklí na sto honů a plave si v hotelovém bazénku bez těch uděsných tangáčů, které odhodil před Kvíkem a myslel, že ho oslnil. Neoslnil, jen si zakrýval oči před těma reflektorama, které si Bill nastavil. Zanedlouho leží na zemi, a Bill už ho plánuje ojet, ale Kvík je velice shy a Bill prohodí NĚČEKANOU větu: " Hele, ty si panic? " Kvík nic neodpoví, dělá tajemného. Oooo. Bill ho vezme do pralesa, chci říct, do zahrady u bazénu, lehnou si na lavičku, Kvík leží, jako kdyby dostal za úkol splývat s okolím a Amík si strašně pochvaluje prkenatost Kvíka. " Ooloh, si tak úžasný, oooh už budu, oooh, nejlepší sex v životě Kvíku. "

Ve zkratce, konec Vás překvapí, vůbec neskončí….no, podívejte se raději sami. =D
 Anime je to vážně staré, myslím…tak z roku 1994, takže nečekejte nějaké básníky jak z Pandory Hearts, DGM nebo Bleache. Jsou to hranatí, okatí chlapci a muži.

Žádné komentáře:

Okomentovat