čtvrtek 29. prosince 2011

Hey Class President! OVA


http://www.animenfo.com/image/anime_4558.jpg
~  aneb zamilovanost si nevybírá ~

  Vsadím se, že polovina z Vás ví, o co se jedná. V případě, že ne, máte dvě možnosti:
zaprvé, přečíst si mangu o 2 chapterech, která je ve statusu ongoing - zde
nebo zadruhé, podívat se na jednodílné OVA, které je téměř kopií mangy, a stojí to fakticky zato - zde ( aarinfantasy, kdo má účet, nebo se zaregistrujte, a je to v suchu. Doporučuju tuhle variantu, youtube to má rozkouskované, tady to máte hezky v celku), zde ( youtube, počínaje první částí, poté si dohledejte části ve sloupku)

Děj je prostý, a částmi mi fakticky připomínal Junjou Romantica. Takový ten slaďoučký uke, který se furt vrtí, má divné pocity a furt blushuje za každým rohem, jménem Kokusai (pokaždé když sem slyšela jeho jméno, znělo mi to, jako kdyby někdo řval Koks XD) a poté vysoký, blonďatý, brýlatý, prostě dokonalost sama nosící jméno Chiga. Začátek je ... no já to ani tak nevnímala, když sem se furt tlemila jak lemra a smála jak retard v předškolním věku. Takže, Chiga jede vlakem, uvidí Kokse-sana jak háže velice podivné ksichtíky a hlavou mu pobíhají myšlenky, jestli tomu chlapečkovi není špatně. Jasně, že ne! On je totiž obtěžován, jako všeci ukeové, starými páprdy z metra. (poznámka, jestli se někdy dostanu do Japonska, budu se snažit nevypadat, jako uke.)
 Chiga vystoupí a rozhodne se dělat Koksovi bodygárda. Tak tam hezky sedí na lavičce a Seme přemýšlí, proč Koks přitahuje páprdy. Že by jeho spárklící pokoška? Nebo obličej? Chiga se zadívá Koksovi do ksichtu - scénka.  Chiga kápne nato, proč je tak přitahuje a sám se do něj zamiluje. Když si na druhý den domluví rande, chci říct kamarádskou schůzku, kdy jsou navštívit kadeřníka, zastaví je dav fanynek pracující pro jakýsi časopis a chtějí si Chigu vyfotit. Ten tam háže kecy typu, jestli to nebude s Koksem, tak do toho nejdu. Koks se vzpírá a furt blushuje a Chiga  začne blushovat taky. A nakonec Koks uteče. Pak je tu velmi dojemná a pro fanynky shounen- ai plesající scéna pod mostem, kdy Chiga políbí Kokse. Ten si pak jen přemíta tu scénu furt a fuuurt dokola. Když dojde domů, zdá se mu něco divného, pak sou tam telefonáty a konečně rape scéna. I když... né tak úplně. Koks spí na pohovce, a v domě je rejp - mám podezření, že je to ten černovlasý šmejd, nějaký ten jejich president školní rady. Prostě Koksovi se zdá velice divný sen o tom, jak ho Chiga olizuje, kouše, dělá mu různé nemravné věci atak. Ale když Koks otevře oči, zjistí, že to asi Chiga nebyl a tak se rozpláče a Chiga je celý grrr vrrr a chce je všechny zabít svým podlým pohledem skrz brýle. *Niminino srdce plesá a dělá yahooo*
Takže vcelku je to fakticky komedie a vážně se zasmějte a částmi budete dělat Oooh, a joooo a potom taky neeeee. OVA je zatím jen jedno, ale podle statusu mangy by jsme se mohli dočkat další, rozhodně to nebude naškodu! X3 K dabingu se vyjadřovat nebudu, chlámala sem jejich tonům a hlasům a někdy sem zas dělala ohhhh, to je sexy.

Žádné komentáře:

Okomentovat