čtvrtek 29. prosince 2011

ELEKTEL DELUSION


~  nousblíd a mokré sny ~

 Už na první pohled, podle coveru, se může zdát, že ta manga je jedna z dalších "nadržených yaoi plátků" , ale není tomu tak. Tahle manga je roztomilá, rozhodně vás v žádném směru neznechutí, ale naopak, budete prahnout po další kapitole.

 Fumi a Shunpei jsou ... nejlepší kamarádi a k tomu ještě sousedi a jak se tak zdá, Japonsko je zahrnuto největší populací gayů, kteří jsou nejlepšímy kamarády. Ale, pro Shunpeie přestává slovo kamarád ztrácet svůj význam v té chvíli, kdy se mu Fumi přizná, že je gay. (!!!!) V téhle chvíli, každý normální se začne bát o svoje pozadí, ale Shunpeie vyvedlo z míry jeho vlastní "proč jsem tak zklamaný, že to nemá nic společného semnou aneb jakto, že se Fumimu sakra nelíbím?" Pravda je, že Fumi už kývl na nabídku prezidentovi školské rady, a Shunpei je tak nějak vyveden z míry, že to není žádný bara, jak si myslel. (hahaha!) Shunpei se v yaoi moc nevyzná, tudíž se zeptá své yaoistké fanynky - sestry, jak by v takové yaoi manze obstál. Jenže místo odpovědi se mu dostane, že bylo strašně súpa a hot, kdyby Fumi byl "cat" neboli uke. Shunpei pak v noci má mokré sny a představy se s ním táhnou i do školy a vlastně kdykoliv, kdy uvidí Fumiho. Blushuje se tu. Ale trenýrky se stahují až v třetím chapteru, což je celkem plus. Já to čekala dřív. ( Spíš, tajně doufala, mwhawha.) Navíc, ten zmetek president má v očku už někoho jiného a strašně se vyžívám v tom, jak buzeruje nevinného kluka, který není homo, ale holt má smůlu, protože takového kluka, jako je ten president bych něchtěla. Bez legrace. Asi to bude jednoho z nich bolet, a předpokládám, že Pres to nebude! :DDD Také nemůžu opomenout žárlivé scény Shunpeie, to je něco tak roztomilého, že se divím, že to Fumi vydržel až do třetího chapteru. :)

  Manga má zatím 3 chaptery a je ve statusu ongoing. Ale za to čekání stojí, protože i když to má klasický děj, tak se tu nedočkáte scén typu:
S: Jsem gay.
U: ale..ale...to je...ok, tak si šoupnem tři kola, ale jinak teplej nejsem...

Uke si celou dobu představoval, že je seme a že Fumiho ***** a taky **** a nebo ****. Prostě, hodně věcí. :D Tahle manga mi přirostla tak nějak k oku, pokaždé, když nemám co číst, šáhnu po tomdle kousku a hned je mi líp. Grafika je taky příjemná a rozhodně se tady nedočkáte kilometrových klacků a malých kloučků, do kterých by narval i Plejtvák tu svoji...věc. Takže neotálet a přečíst. Ať mám s kým probírat, že Fumi by měl být uke a né seme, protože Fumi je blushující případ a to must be definitely uke!!!!

Mangu si můžete přečíst online    =>ZDE<=

Žádné komentáře:

Okomentovat