čtvrtek 29. prosince 2011

Tsari to Yobareta Otoko


achich ouvej aneb prusko x japonská romance a medvědi na ramenech ~

  Jestli Taylořino doporučení bylo plné klišat, tak tohle je na nobelovku....

 Uke Akira je typický uke. Brečí kvůli provazu, brečí kvůli dojemné povídačce od semeho. Brečí, když ho seme blowjobuje a dokonce brečí, i když nemá proč. Navíc, permanentně čumí na semeho jako kretén  24/7, máte chuť ho zabít už jen z anotace a IQ ani vzhled mu Bůj jaksi nedopřál.
 Vždycky si přál vidět nějaké vajico, které je na výstavce v Prusku a tak si sebere saky paky a už ho tam maj jako na koni. Jako děcko se vřítí do galerie, ale...pak šáhne na provaz!(Tohle je prosím klíčový bod mangy!!!) Ostraha na něj vlétne a uke je z toho tak vystrašený, že jde měnit plýnu, nebýt dramatického příchodu semeho s Ostrým a Přísným Pohledem.
 Akiru vezme hezky do auta, kde se mu ten zmetek zas rozbrečí při vzpomínce na tu hroznou událost před pěti sekundama a vybrečí se neznámemu chlapovi na ramínko. Seme teda pak začně s kecama typu, že mu udělá průvodce a ták. Akira se pak dozví od jeho sekretáře, že Seme je vlastně krom toho, že má Přísný Pohled ještě High and Mighty a boss nějaké giga společnosti. Celý okouzlen si nevšimne, že seme se mezitím nahastročil do medvěda a Akiru obdaří bílou beranicí a medvěděm taky. Romanticky si zajdou na operu, tam mu seme řekne nějakou povídačku, uke brečí, pokračuje to večeří, uke brečí, nasleduje to vyznáním: že to vlastně celé dělal jen proto, že ho miluje a chce oš*kat. Uke brečí.

 "Dáš mi?" - seme
"Jasně, že jo, potom, jak romanticky ses u toho tvářil..." - uke


 Š*kačka a uke se ráno toulá po chodbách a pak objeví vajico. Pak je tam nějaká HROZIVÁ zápletka, že mu seme lhal a Akira uteče. Po měsíci už ho to nebaví čekat a přijede zas za semem a pak háže hlášky typu: Jsem takový blbec, jak by TADY přece mohl být? *fňuk* TO VÍŠ, ŽE TAM BUDE, TY DEBILE!!!!
 Skončí to k mé smůle happyendem a má to ještě pokráčko, které zatím neupdejtli. :d
No, díky bohu, tohle dílo už si nikdy nedočtu a mám s yaoi tak na týden útrum, tohle byla poslední kapka. Inu, ta mangaka má samé pošahané ukata, takže pokud chcete od ní něco číst, tak do sebe kopňete Zelenou a vrhňete se na to! (:
Čtivo ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat