čtvrtek 29. prosince 2011

Aogeba Toutoshi - AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

...aneb I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE!

!!!! NÁSLEDUJÍCÍ ČLÁNEK NENÍ VHODNÝ PRO NIKOHO! ANI PRO TEBE NE, TAYLOR! TENTO ČLÁNEK OBSAHUJE TAK CHLUPATÉ BARAMENY, ŽE ANI KRAVÁK A CHLUPATÝ TÁTA NA NĚJ NEMAJÍ. !!!!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA č. 1 :
  Tenhle fešák dojde do nějakýho kláštera nebo co to tam je a je novým spolubydlícím Tohoto, který se do něj zamiluje, protože je tak úžasně mocinky bara. Každou noc se náš fešák vytratí do lesa provádět určité věci, o kterých by se mělo mlčet a raději nevidět, neslyšet, proklitat rychlostí světla a pak dál dělat světici. Jenže hošánek v údivu šlápne na větěv a jeho honitbě a šmírování je konec, naštestí Fešák má pro něj pochopení a tak je tam plno romantických scén. A protože se jim ty noční vycházky tak zalíbily, tak to každou noc opakují. Zazvonil zvonec a gorilám je konec. .... Nebo ne? O_o

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA č. 2 :

  Učitel a banda děcek, kteří u něj přišli chlastat. Jeden z jeho studentů je do něj těžce zamilován, aspoň jak sem to pochopila z těch obrázků a "děje" , ale nějak se mu nepodařilo Učitele dostat.  Následuje scéna z věřejných lázní, kde jim tam stojí péra a pak se přesunou k nim dom, následuje seznam, co všechno by mu chtěl provést a pak je tam opět mnoho romantických, srdcervoucích scén. Končí to tím, že ta gorila jede na kole a zas potká bandu děcek, co učil a jdou k němu chlastat.... myslím, že konec si všeci odvodíme sami. The End!

  Opět sem si utvrdila svou pozici, jakožto Panoptické Queen. Takhle to dopadá, když kliknete na něco, co nemá cover, název nějaký a pak na vás bafne stádo goril, pářící se v lese, v baráku, lázních a všude možně. Pokud máte něco, čím tohle Dílo srazíte z pozice Bara žebříčku, sem s ním, ať vím, že nejsem jediná, kdo to PŘEČETL a PROKLIKAL.

 PS: Tay, Night a vy máte furt hrůzu z otčíma a jeho chlupatý AA. Jestli jo, tak tohle ROZHODNĚ NEČTĚTE, já nebudu poslouchat, jak mi brečíte ve spacáku, když jste omylem vešly do koupelny a váš otec se sprchoval....

  Jinak pro odvážlivce, najdete tuhle Squvělou, super kwaiiznou mangu ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat