neděle 13. listopadu 2011

ANIMEFEST 09


" ...lidi, Tomáš, lidi..."
8.5
  Bylo něco kolem 2 a my s Ayou stály  na autobusáku a čekaly na bus do Brna. Když jsme se po dvouhodinové cestě  (plné vedra, pocení, poslouchání) dostaly na Zvonařku, tak pro nás přišel brácha. Šly jsme k němu spletitými cestami Brna a koukaly kolem sebe. Šaliny si vesely cinkaly a já s Ayou jsme dorazily k bráchovi. Tam jsme si odložily věci a mazaly na fest. Před vchodem už to bylo plné lidí v cosplayi a tak jsme se nějak prodraly dovnitř XD .
   Vyzvedly jsme si jmenovky a klíčenky ( yay!). Vevnitř na nás bafly stoly s plyšákama, taškama, plakátama a věcma z anime. Naše reakce: O_____O " ..sakra Ayo, co to JE?!
Byly jsme paf a jen čuměly jak si tam kolem nás lidi kupují věci. V sále jsme šly na zahájení a zbytek programu jsme lítaly mezi budovama- což bylo také vtipné, protože jsme hledaly sál B. Bakaly. Vyšly jsme před Skalu a v tom jsme uviděli Rukiu a Ichiga, tak jsme se tiše za nima vlekly a následovaly. Nebyly jsme samotné! Z uliček začali vyplouvat zbloudilí otaku a naše skupinka se začala zvětšovat, až k Bakale dorazila hromada lidí XD.
9.5
   Ráno jsem se vzbudila a když jsme s Ayou posnídaly( muffiny ), tak jsme zas pelášily na Mononoke. Bylo kolem 10 a v 11 měla být cosplay soutěž. Na tu jsme se těšily snad ze všeho nejvíc :3 ~
Ani sem nečekala že na fest dorazí tolik lidí v cosplay. Bylo jich fakt dost oproti minulým ročníkům. Kostýmy byly fakt povedené a nejvíc mě a myslím, že i polovinu sálu dostal Hidan. Ten kluk byl naprosto dokonalý <3. Od představení sebe do mikrofonu " ZDUŘ" až po olíznutí své kosy!!! *-*
Myslím si, že 1. místo si určitě zasloužil. A i v cosplay divadle - což byla letos novinka, zazářil. Mimochodem, měla sem se tam potkat někde s Veve a její sestrou, ale nějak sem je nenašla, až potom, co skončilo Cosplay Divadlo, si hodně lidí odchytlo Hidana a chtěly si s nim vyfotit. Když jsem pozorovala ten zběsilý dav, viděla sem tam i osobu s černýma bodlinkama. VEVE!!! O____O
  EVEVEVEVEVEEVE XDDDD
Zbytek dne jsme chodili po přednáškách a pak na večer jsme zapluli do restaurace na Pizzu.   Ten den sem taky potkala ...ehm...SHINIGAMI. a vyfotila sem s nima! <3333 Hlavně ten červený!!!!

10.5
  Celou cestu zpátky sem básnila o červeném a smála se tomu, jak na mě spadl poslední  večer ten kluk, který byl možná zhulený XD .
  
Photos by

Žádné komentáře:

Okomentovat