čtvrtek 29. prosince 2011

Jack in the Box

~ a zase jednou o malých zmetcích...~
 Poslední dobou mi dochází, jak moc jsou malé děti v yaoi nebezpečné. Nejdřív teda fakt, že jsou ohromně zvídavé, furt všude lozí, chcou všechno okusit na vlastní kůži a taky jsou strašně kamarádské. Z yaoi už víme, že děti jsou vlastně bytosti nevyzpytatelné a vleze se do nich všechno...jako doopravdy. A tak si mangaky myslí, že nás, yaoistky stráášně moc bavinká číst tyhle malé vobludy, hrající si z hračkama, které by neměly vidět/na ně šahat minimálně do 30!!! Tak tedy, Jack in the Box.
 Kagara a Natsume jsou dvě vobludy žijící v jeskyni se svou sestrou, která má přítele a tudíž buší. Malé vobludy tam vesele skotačí a ptají se zvídavě, z čeho je ta jejich ségra furt tak udělaná a proč se válí v jeskyni nahá? Když jim odpoví, že je to protože dělá se svým přítelem skin to skin loving, tak to pak ty vobludy večer zkouší, ale nějak se nic neděje. To se změní v tu chvíli, když na návštěvu příjde ségřin bušitel a ona tam záhadně není.  Vobludy "zahájí akci s názvem: dneska si vrznem, tvař se kjůt, kámo." A je to tak. Nejdřív si opravdy jen hrajou, ale pak po něm začnou lozit jak na třetí nohu a chudák Bušitel jim odpoví, že né, že totok je zvrhlé, a že to jde jen s ženskou a chcete vědět, za jak dlouho změnil tenhle názor? 10 vteřin. Vobludy došly v ségřiných hadrách a akce se podařila. Bušitel povolil a už se to zvrhlo v jedno velké bušení v jeskyni. Hračky, trojka na několik způsobů (ne, tohle není kuchařka) a taky mě pak dostal ten dialog:
Vobludy: "B-bušíku, že nás budeš milovat a ctít a že budem spolu navěky?"
Bušitel: "Samozřejmě, mé lásky, rozejdu se s vaší ségrou a můžete mě kdykoliv přijít navštívit (v domově pro pedofilní zmetky s úchylkou na dvojčata) a pak hodíme pár kol, ju?"
Vobludy štastně přikývly a hupsly na něj a kolem poletovaly kytičky.
THE END.
 Kdo chce zažít fajn odpoledne, tak ať to nečte, nejsou tam sice žádné příšernosti krom toho, že jsou to MALÉ DĚTI, ale tak, na Minami to asi ještě nemá nebo možná...?

Žádné komentáře:

Okomentovat